Kindervaccinatie

Open Legal Advocaten begint namens een aantal ingeënte kinderen een gerechtelijke procedure tegen de overheid en tegen voormalig VWS-minister Hugo de Jonge. Voor kinderen is de kans op schade groter door de vaccins dan die door covid.

Mr. Niels Vanaken van het advocatenkantoor heeft de afgelopen maanden uitgebreid onderzoek verricht naar het vaccin van Pfizer en naar het handelen van de overheid. Op basis hiervan wordt de rechtbank verzocht voor recht te verklaren dat de overheid en de minister onrechtmatig gehandeld hebben ten aanzien van kinderen.

Kinderen lopen onder meer een verhoogd risico op hartspierontsteking (myocarditis) en ontsteking van het hartzakje (pericarditis). Er stierven zelfs al kinderen na vaccinatie. Zoals de 16-jarige zoon van Ernesto Ramirez. De alleenstaande vader vertelt de Amerikaanse senator Ron Johnson over de dood van zijn enige zoon

Ook de 13-jarige Jacob stierf, drie dagen nadat hij Pfizer toegediend had gekregen.

De 12-jarige Maddie (vanaf 31:36)raakte ernstig gehandicapt na de covidvaccinatie

Ook de 6-jarige Milo liep ernstige schade op

 Bron, met ook de link naar het onderzoek van de advocaten: Stichting Corona Onderzoek (Pfizergate: wat ons niet is verteld – Stichting Corona Onderzoek)